• Caracterização da produção e avaliação de indicadores de qualidade tecnológica de amostras de melado do estado de São Paulo 

      Silva, Mariane Martins Pereira da (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, , 16/08/2012)
      The molasses, a syrup made from the juice of sugarcane juice, is a sweet liquid, nutritious, homemade and very popular in the Northeast Region of Brazil. It is few explored by small farmers in São Paulo State and, because ...
    • Análise da qualidade microbiológica e sujidades em melado de cana-de-açúcar 

      Belé, Jhéssica Samara Abreu Holsbach Silva (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 05/02/2019)
      Sugarcane syrup is defined as the product obtained by the concentration of sugarcane juice (Saccharum officinarum L.) or from melted sugarcane. The sugar cane syrup have good acceptance in the Brazilian market and can be ...