• Características agronômicas, físico-químicas e sensoriais de linhagens de pimenta Biquinho cultivadas em sistema orgânico 

      Santos, Adriano Sebastião dos; http://lattes.cnpq.br/2547235717426847 (Universidade Federal de São CarlosUFSCarPrograma de Pós-graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural (Campus ARARAS)Câmpus Araras, 2018-02-26)
      The pipper “Biquinho” is more and more valued in the consumer market, being attractive mainly for the taste and for its use as canned, jam, sauces and dry spices. Despite the great demand of the market, there are few ...
    • Caracterização físico-química e sensorial de melados comerciais de cana-de-açúcar 

      Vicentini-Polette, Carolina Medeiros; http://lattes.cnpq.br/8256944734912358 (Universidade Federal de São CarlosUFSCarPrograma de Pós-graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural (Campus ARARAS)Câmpus Araras, 2019-02-05)
      The sugarcane syrup production is one of the ways to benefit sugarcane and, at the same time, to provide the small rural producer with a safe income source. It is of great importance that the artisanal and cultural product ...