• Controle da podridão azeda em frutos cítricos através de métodos alternativos 

      Machado, Bianca Ikari (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 20/02/2018)
      Fungicides such as Thiabendazole and Imazalil are commonly used for the control of post-harvest diseases in citrus, presenting a good control especially on blue mold (Penicillium italicum) and green mold (Penicillium ...
    • Efeito da escaldadura-das-folhas em um campo comercial de cana-de-açúcar no Brasil e reação de variedades 

      González Bogado, Claudia Elizabeth (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar, Câmpus Araras, 30/08/2023)
      Leaf scald (LSD) in the sugarcane industry in Brazil is a disease that, despite its prevalence in all producing regions of the country, has received insufficient attention. This disease, caused by the bacterium Xanthomonas ...