• Avaliação físico-química e sensorial de caldo de cana-de-açúcar 

      Soares, Eduardo Alessandro (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 21/03/2017)
      This study aimed to evaluate the physicochemical and sensory characteristics of sugarcane juice (garapa) of seven varieties RB (Republic of Brazil) and correlate agronomic important aspects for obtaining garapa. The garapas ...
    • A adesão dos municípios na implementação do Programa Nacional de Alimentação Escolar: uma análise exploratória no Sudoeste Paulista 

      Lopes Junior, Edmilson Carlos de Almeida (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 27/05/2021)
      The National School Feeding Program, responsible for feeding more than 40 million schoolchildren across the national territory, defined, in 2009, a mini-mum of 30% of all resources transferred to states and municipalities ...