• Análise sensorial da couve de folha crespa (kale) cultivadas em sistema convencional e hidropônico 

      Silva, Lorena Caroline da (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus Araras, 28/09/2020)
      The objective of this work was to evaluate sensory characteristics of kale cultivated with organic fertilizers, control without fertilization and in a hydroponic system. The sensorial analysis of the plant at 60, 90 and ...
    • Efeito do tipo de fertilizante na produtividade e composição mineral em couve crespa 

      Levrero, Gabriel Roberto Romano (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus Araras, 25/10/2020)
      Cabbage is a vegetable of high nutritional value and balanced fertilization is essential to ensure high productivity and quality of agricultural products. The curly kale, less known than the flat leaf kale, is beneficial ...
    • Couve-crespa hidropônica: efeitos de espaçamentos e número de plantas por célula 

      Noboa, Caio Salvador (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar, Câmpus Araras, 25/08/2021)
      The consumption of kale is increasing in Brazil, and curly kale, which has a high nutritional value, is not widespread. Kale is sold in bunches of adult leaves, however, there is the possibility of growing in bunches of ...