Browsing by Subject "Revestimento comestível"
Now showing items 1-3 of 3
-
Avaliação dos efeitos de revestimentos naturais na conservação de carne bovina resfriada e embalada a vácuo
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Biotecnologia - PPGBiotec, Câmpus São Carlos, 30/10/2015)Brazil is the world’s second largest producer and exporter of bovine fresh meat, what in 2014 accounted for about US$23.31 billion in Gross Value of Production (GVP) in a market of US$62.97 billion per year, generating ... -
Filmes de Zeína e óleos essenciais para revestimento e conservação de Castanha-do-Brasil
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Biotecnologia - PPGBiotec, Câmpus São Carlos, 30/06/2017)Brazil is a major producer of brazil nuts and the fatty acids present can be oxidized through natural and spontaneous factors causing spoilage of the food and a considerable modification in taste and aroma, characteristically ... -
Revestimentos comestíveis com óleos essenciais na preservação da qualidade pós-colheita de morangos: uma revisão
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus São Carlos, 23/11/2021)Strawberry is a non-climacteric fruit characterized by its unique flavor, being highly desirable and being a relevant source of bioactive compounds due to the high levels of vitamin C, vitamin E and phenolic compounds, as ...