Browsing Cursos de Graduação by Subject "COVID-19"
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Métodos de secagem e seu papel na redução das perdas e desperdícios em alimentos: uma revisão bibliográfica
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus Lagoa do Sino, 17/03/2023)Drying is one of the most important processes of food preservation, and generates storagestable products, as long as suitable packaging is used. Currently, less conventional drying techniques are more prominent for their ... -
Desenvolvimento de imunossensor eletroquímico nanoestruturado descartável para detecção de SARS-CoV-2 em amostras ambientais
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus Lagoa do Sino, 03/03/2023)Currently, advanced physicochemical processes require materials with a combination of properties not found in conventional materials. Materials formed by the association of organic and inorganic compounds are an alternative ... -
A política de garantia de preços mínimos (PGPM) e estoques públicos brasileiros no contexto da pandemia da COVID-19: o caso do abastecimento de arroz e seus impactos para a segurança alimentar
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus Lagoa do Sino, 06/04/2022)Access to food is one of the principles of food security, which is presented as one of the premises for promoting the dignity of the human person. The guarantee of food security and the human right to adequate food (DHAA) ...