Browsing TCC by Advisor "Santos, Leandro de Lima"
Now showing items 1-3 of 3
-
Política de preços mínimos e segurança alimentar no Brasil: análise das ações governamentais sobre produtos da cesta básica nacional
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus Lagoa do Sino, 22/01/2024)The theme of hunger gained prominence in the 20th century, leading to the establishment of the food and agriculture organization of the united nations due to the need to ensure access to food. In brazil, the adherence to ... -
Indicativos de transtornos alimentares e segurança alimentar da comunidade LGBTQIAPN+: uma análise no campus Lagoa do Sino da UFSCar
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus Lagoa do Sino, 14/08/2023)This research study analyzes food safety and eating disorders in the LGBTQIAPN+ community of the Lagoa do Sino campus of UFSCar. In a global context, food safety ensures continuous access to food in adequate quantity and ... -
Segurança do alimento e segurança alimentar: uma análise a partir da agroindústria familiar de derivados de leite na microrregião de Itapetininga – SP
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, , Câmpus Lagoa do Sino, 11/04/2022)This research analyzes the production of dairy products by family farmers in the Microregion of Itapetininga - SP, and aims to provide a Food Safety Indicator (ISA) derived from dairy products and the safety grau to feed ...