Search
Now showing items 1-3 of 3
Química experimental: uma abordagem investigativa do teor de ferro em alimentos por espectrofotometria
(Universidade Federal de São Carlos, 2020-05-25)
Practical activities in the laboratory are guided by script with traditional procedures, and in order to carry out the experiments, it is necessary to follow a linear sequence, which the professor or text direct what and ...
Utilização de Quimiometria na avaliação da influência de diferentes níveis de circulação de ar na determinação de umidade por secagem em estufa de ar forçado
(Universidade Federal de São Carlos, 2021-12-13)
Moisture content is one of the most relevant parameters for PepsiCo products, because
its percentage could directly affect the quality and safety of the products. One of the
main methods used to determine moisture in ...
Avaliação da influência de parâmetros físico-químicos na concentração de composto químico em snack frito: emprego de ferramentas quimiométricas e estatística
(Universidade Federal de São Carlos, 2021-12-08)
PepsiCo presents an extensive product portfolio, and it is one of the world's leading food companies. Among its segments, the Salty Snacks category is one of the most important to the company, featuring global brands such ...