Browsing Teses e dissertações by Subject "Segurança do alimento"
Now showing items 1-4 of 4
-
Proposta de estrutura e de método para coordenação da qualidade em cadeias de produção agroalimentares.
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Produção - PPGEP, , 03/03/2005)The questions on food quality and food safety are main problems to elaborate healthy agri-food products from ecological process. Those factors, associated with the increasing agri-food sector s competitiveness are basics ... -
Propostas para a gestão da qualidade e da segurança do alimento da unidade processadora de carne de Jacaré da COOCRIJAPAN
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Produção - PPGEP, , 23/08/2010)The raising of alligator in captivity began in Brazil as an option to protect the species and the land properties against invasions of alligator hunters. This activity was legalized by the decree 126/1990 of Instituto ... -
Proposta de sistema para a gestão da qualidade e da segurança de vegetais minimamente processados
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Produção - PPGEP, , 26/08/2011)The global need to ensure food quality and safety has always been a concern of primary producers, processors, distributors, consumers and governmental bodies. On the other hand, notified cases of food borne disease still ... -
Mecanismos de identificação de soja não geneticamente modificada no sistema agroindustrial da soja: um estudo multi-caso
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Produção - PPGEP, , 20/12/2001)The present thesis investigated the role of coordination and management supply chain in face of identifies no-GM crops and the need to preserve the identity of grains. This change traverses the entire productive chain, ...