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Browsing Agroecologia e Desenvolvimento Rural (PPGADR-Ar) by CNPq Subject "CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS"

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    • Avaliação física, físico-química e sensorial de cultivares alface produzidas em diferentes sistemas de cultivo 

      Fontana, Larissa; http://lattes.cnpq.br/1970404419752715 (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural (Campus ARARAS), Câmpus Araras, 18/05/2016)
      In Brazil, there is a growing and promising market that explores the new cultivars of lettuce and crispy segment the Brunella and Crocantella cultivars are examples. The cv. Brunella is an innovative cultivar that combines ...
    • Qualidade físico-química e sensorial das alfaces das cultivares Romanela e Rubinela produzidas em diferentes sistemas de cultivo 

      Rossi, Cláudia Margareth Abe; http://lattes.cnpq.br/2689462045181413 (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural (Campus ARARAS), Câmpus Araras, 03/08/2017)
      Lettuce is one of the vegetables with the highest consumption and economic importance worldwide, extensively cultivated in all continents, particularly in temperate and subtropical regions. In Brazil, there is a market ...
    • Qualidade microbiológica, físico-química, instrumental e sensorial de marcas de açúcares mascavo 

      Silva, Rodrigo França da; http://lattes.cnpq.br/6811323057959894 (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural (Campus ARARAS), Câmpus Araras, 19/04/2017)
      The present work aimed to evaluate the microbiological, physical-chemical, instrumental and sensory quality of brown sugar brands in order to produce data on the identity of this product. We analyzed 15 brands, obtained ...

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