• Melaço de soja fermentado: produção de ácido gama poliglutâmico (y-PGA) e tratamento de sementes 

      Silva, Ana Paula Fragoso Corrêa da (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 30/08/2023)
      Soy molasses is a co-product of the soy processing industry, and because it is rich in carbon, it can be used as a culture medium for the growth of microorganisms, producing important metabolites, capable of promoting plant ...
    • Fungos micorrízicos como potencial bioindicador de qualidade do solo de hortas urbanas 

      Lucas, Vitor Amaral Sanches (Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 23/08/2023)
      Organic urban agriculture contributes to the population’s food security. Plowing and harrowing are those techniques most used by urban family farmers to prepare soil for planting crops of interest. However, this type of ...