Browsing Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar by Subject "Capsicum chinense"
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Associação de Trichoderma spp. e substâncias em altas diluições no desenvolvimento inicial de pimenta biquinho (Capsicum chinense Jacq.)
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 01/03/2018)Agroecology is a science that supports family agriculture in a socioeconomic context, is based on the use of natural resources in a conscious way, promoting balance and developing the rural environment in a sustainable ... -
Adubação verde em cultivo consorciado para produção de pimenta-biquinho (Capsicum chinense) em sistema orgânico
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, , 04/05/2012)The cultivation of peppers occurs in practically all regions of the country and is one of the crops that better integration exerts between the small farmer and the agribusiness. Thus it is desirable to develop technologies ... -
Avaliação de pimenta biquinho com uso de adubo mineral e biofertilizante: produção, variáveis dimensionais do fruto e análise físico-química.
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 24/05/2019)The species of peppers that belong to the Capsicum genus are worldwide cultivated and the Biquinho type (C. chinense) has been gaining prominence in the national scenario due to its sweet taste and absence of pungency. ...