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AuthorLima, Maria Angélica Suedan Souza (1)Parra Filho, Antonio Carlos Mendes (1)SubjectAgricultura orgânica (1)Agrobiodiversidade (1)Agrobiodiversity (1)... View MoreDate Issued
2015 (2)
CNPq Subjects
CIENCIAS AGRARIAS::AGRONOMIA (2)
Graduate Program
Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar (2)
Document TypeDissertação (2)

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Sementes orgânicas : regulamentação, políticas públicas, produção comercial e uso de sementes locais em estabelecimentos certificados 

Parra Filho, Antonio Carlos Mendes (Universidade Federal de São Carlos, 2015-08-31)
The seed is the first link in the food production chain. In this context, the use of appropriate seeds and seedlings in organic production can be understood as, more than a legal or philosophical question, a technical ...
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Azedinha (Rumex acetosa L.) : caracterização morfológica, requerimento nutricional e qualidade sensorial 

Lima, Maria Angélica Suedan Souza (Universidade Federal de São Carlos, 2015-09-18)
Azedinha (Rumex acetosa L.) has pleased the consumer for its sour taste. Considered an unconventional vegetable, their redemption becomes important to allow notable gains from the nutritional, social, cultural, economic ...

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