• português (Brasil)
    • English
    • español
  • español 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
Acerca de
  • Politicas
  • Instrucciones a los autores
  • Contacto
    • Politicas
    • Instrucciones a los autores
    • Contacto
Buscar 
  •   Principal
  • Centro de Ciências da Natureza - CCN
  • Cursos de Graduação
  • Engenharia de Alimentos - EAl-LS
  • TCC
  • Buscar
  •   Principal
  • Centro de Ciências da Natureza - CCN
  • Cursos de Graduação
  • Engenharia de Alimentos - EAl-LS
  • TCC
  • Buscar
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresAsesorTítulosMateriasTemas CNPqPrograma de posgradoTipo de documentoEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresAsesorTítulosMateriasTemas CNPqPrograma de posgradoTipo de documento

Mi cuenta

Acceder

Descubre

AutorBerto, Bruna Maira (1)Coelho, Rafaela de Jesus Silva (1)Cruz, Ana Nathália Fernandes da (1)... másMateriaBioactive compounds (1)Bioprocesses (1)Bioprocessos (1)... másFecha2020 (4)Temas CNPqCIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS (2)CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS::CIENCIA DE ALIMENTOS::QUIMICA, FISICA, FISICO-QUIMICA E BIOQUIMICA DOS ALIM. E DAS MAT.-PRIMAS ALIMENTARES (1)CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS::TECNOLOGIA DE ALIMENTOS::APROVEITAMENTO DE SUBPRODUTOS (1)Tipo de documentoTCC (4)

Buscar

Mostrar filtros avanzadosOcultar filttos avanzados

Filtros

Use filtros para refinar sus resultados.

Mostrando ítems 1-4 de 4

  • Opciones de clasificación:
  • Relevancia
  • Título Asc
  • Título Desc
  • Fecha Asc
  • Fecha Desc
  • Resultados por página:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Aproveitamento biotecnológico do soro de queijo porungo para obtenção da enzima β-galactosidase 

Coelho, Rafaela de Jesus Silva (Universidade Federal de São Carlos, 2020-10-09)
Cheese whey are the main by-product of the dairy industry, characterized as an alternative substrate rich in nutrients and applicable in bioprocess. It has a high biochemical oxygen demand (BOD) and when associated ...
Thumbnail

Análise físico-química, compostos fenólicos, capacidade antioxidante, carotenoides totais e vitamina c da polpa, casca e semente da fruta gabiroba 

Pasquotto, Ieda (Universidade Federal de São Carlos, 2020-06-05)
Gabiroba (Campomanesia xanthocarpa) is a fruit of the Myrtaceae family, native to the Atlantic Forest and Brazilian cerrado. It is widely used in folk medicine and consumed fresh in the form of liquors and juices. This ...
Thumbnail

Desenvolvimento e caracterização reológica de oleogéis mistos contendo ésteres de sacarose 

Cruz, Ana Nathália Fernandes da (Universidade Federal de São Carlos, 2020-10-19)
The structuring of liquid oils has become an attractive area of research in recent years, especially due to pressures to reduce saturated fat intake and eliminate trans fats from our diets. However, the replacement of fats ...
Thumbnail

Caracterização de azeites de oliva produzidos no Brasil e monitoramento da sua qualidade oxidativa durante o armazenamento 

Berto, Bruna Maira (Universidade Federal de São Carlos, 2020-06-19)
Olive oil stands out among lipid sources due to its appreciated sensory characteristics and for the beneficial health effects linked to its consumption. However, during the storage and/or use of this oil, together with the ...

UFSCar
Universidade Federal de São Carlos - UFSCar
Sugerencias

UFSCar

IBICT
 

 


UFSCar
Universidade Federal de São Carlos - UFSCar
Sugerencias

UFSCar

IBICT