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AutorBerto, Bruna Maira (1)Coelho, Rafaela de Jesus Silva (1)Cruz, Ana Nathália Fernandes da (1)... Ver maisAssuntoBioactive compounds (1)Bioprocesses (1)Bioprocessos (1)... Ver maisData de publicação2020 (4)Áreas do CNPqCIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS (2)CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS::CIENCIA DE ALIMENTOS::QUIMICA, FISICA, FISICO-QUIMICA E BIOQUIMICA DOS ALIM. E DAS MAT.-PRIMAS ALIMENTARES (1)CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS::TECNOLOGIA DE ALIMENTOS::APROVEITAMENTO DE SUBPRODUTOS (1)Tipo de documentoTCC (4)

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Aproveitamento biotecnológico do soro de queijo porungo para obtenção da enzima β-galactosidase 

Coelho, Rafaela de Jesus Silva (Universidade Federal de São Carlos, 2020-10-09)
Cheese whey are the main by-product of the dairy industry, characterized as an alternative substrate rich in nutrients and applicable in bioprocess. It has a high biochemical oxygen demand (BOD) and when associated ...
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Análise físico-química, compostos fenólicos, capacidade antioxidante, carotenoides totais e vitamina c da polpa, casca e semente da fruta gabiroba 

Pasquotto, Ieda (Universidade Federal de São Carlos, 2020-06-05)
Gabiroba (Campomanesia xanthocarpa) is a fruit of the Myrtaceae family, native to the Atlantic Forest and Brazilian cerrado. It is widely used in folk medicine and consumed fresh in the form of liquors and juices. This ...
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Desenvolvimento e caracterização reológica de oleogéis mistos contendo ésteres de sacarose 

Cruz, Ana Nathália Fernandes da (Universidade Federal de São Carlos, 2020-10-19)
The structuring of liquid oils has become an attractive area of research in recent years, especially due to pressures to reduce saturated fat intake and eliminate trans fats from our diets. However, the replacement of fats ...
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Caracterização de azeites de oliva produzidos no Brasil e monitoramento da sua qualidade oxidativa durante o armazenamento 

Berto, Bruna Maira (Universidade Federal de São Carlos, 2020-06-19)
Olive oil stands out among lipid sources due to its appreciated sensory characteristics and for the beneficial health effects linked to its consumption. However, during the storage and/or use of this oil, together with the ...

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