Browsing Teses e dissertações by Subject "Brown sugar"
Now showing items 1-2 of 2
-
Açúcar mascavo adicionado de açúcar bruto de alta polarização (Very High Polarization- VHP): uma avaliação tecnológica visando o desenvolvimento rural da agroindústria familiar.
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 13/12/2017)In Brazil, brown sugar has only the value of polarization as a quality standard required by its own legislation, however, this value (90% polarization) does not represent the reality of the products found in the market. ... -
Qualidade microbiológica, físico-química, instrumental e sensorial de marcas de açúcares mascavo
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 19/04/2017)The present work aimed to evaluate the microbiological, physical-chemical, instrumental and sensory quality of brown sugar brands in order to produce data on the identity of this product. We analyzed 15 brands, obtained ...