• português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
About
  • Policies
  • Instructions to authors
  • Contact
    • Policies
    • Instructions to authors
    • Contact
Search 
  •   Home
  • Centro de Ciências Agrárias - CCA
  • Programas de Pós-Graduação
  • Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar
  • Teses e dissertações
  • Search
  •   Home
  • Centro de Ciências Agrárias - CCA
  • Programas de Pós-Graduação
  • Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar
  • Teses e dissertações
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsAdvisorTitlesSubjectsCNPq SubjectsGraduate ProgramDocument TypeThis CollectionBy Issue DateAuthorsAdvisorTitlesSubjectsCNPq SubjectsGraduate ProgramDocument Type

My Account

Login

Discover

AuthorCovre, Elizabete Aparecida (1)Paraluppi, Anna Lívia (1)Silva, Lincon Felipe Lima (1)Subject
Etanol (3)
Ethanol (3)
Fermentation (2)... View MoreDate Issued2019 (1)2018 (1)2017 (1)CNPq SubjectsCIENCIAS AGRARIAS (1)CIENCIAS BIOLOGICAS::MICROBIOLOGIA (1)CIENCIAS BIOLOGICAS::MICROBIOLOGIA::MICROBIOLOGIA APLICADA::MICROBIOLOGIA INDUSTRIAL E DE FERMENTACAO (1)Graduate ProgramPrograma de Pós-Graduação em Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar (3)Document TypeDissertação (3)

Search

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Efeito do 4-etilfenol sobre o crescimento e capacidade fermentativa da linhagem industrial de Saccharomyces cerevisiae PE-2 

Covre, Elizabete Aparecida (Universidade Federal de São Carlos, 2019-02-26)
One of the main contaminating yeasts of ethanol production in Brazil is the species Dekkera bruxellensis. It is able to produce volatile phenolic compounds such as 4-vinylphenol and 4-ethylphenol from hydroxycinnamic acids ...
Thumbnail

Produção de fenóis voláteis por isolados de Dekkera bruxellensis da fermentação etanólica e efeitos sobre uma linhagem industrial de Saccharomyces cerevisiae 

Silva, Lincon Felipe Lima (Universidade Federal de São Carlos, 2018-05-02)
One of the main contaminant yeast is Dekkera bruxellensis being known its ability to produce volatile phenolic compounds such as 4-vinylphenol (4-VP) and 4-ethylphenol (4-EP) from hydroxycinnamic acids through the activity ...
Thumbnail

Utilização do metabissulfito de potássio no processo de fermentação etanólica para controle de leveduras e bactérias contaminantes 

Paraluppi, Anna Lívia (Universidade Federal de São Carlos, 2017-04-11)
One of the main concerns in the ethanol-producing industries is the growth control of undesirable microorganisms that can cause decrease in the fermentative yield. Among non-Saccharomyces yeasts which can contaminate ...

UFSCar
Universidade Federal de São Carlos - UFSCar
Send Feedback

UFSCar

IBICT
 

 


UFSCar
Universidade Federal de São Carlos - UFSCar
Send Feedback

UFSCar

IBICT