Browsing Programas de Pós-Graduação by CNPq Subject "CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS::CIENCIA DE ALIMENTOS::MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS"
Now showing items 1-3 of 3
-
Análise da qualidade microbiológica e sujidades em melado de cana-de-açúcar
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 05/02/2019)Sugarcane syrup is defined as the product obtained by the concentration of sugarcane juice (Saccharum officinarum L.) or from melted sugarcane. The sugar cane syrup have good acceptance in the Brazilian market and can be ... -
Análise de qualidade agronômica, físico-química e sensorial em couves de folha crespa cultivada com fertilizantes orgânicos
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Agroecologia e Desenvolvimento Rural - PPGADR-Ar, Câmpus Araras, 31/03/2020)The aim of this work was to evaluate the influence of organic fertilizers on the agronomic, physicochemical and sensory characteristics of curly kale (Brassica oleracea L. var. acephala, Darkibor). The treatments were: A, ... -
Influência das interações entre leveduras e bactérias contaminantes no rendimento da fermentação etanólica
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar, Câmpus Araras, 24/06/2024)Brazil is recognized worldwide for its pioneering role in integrating ethanol into its energy matrix, produced via fermentation using yeast strains, particularly Saccharomyces cerevisiae, and sugarcane juice or molasses. ...