Browsing Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar by Subject "Citrandarins"
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Desempenho de lima ácida Tahiti sobre diferentes porta-enxertos
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar, Câmpus Araras, 26/06/2019)The Tahiti acid lime, popularly known in Brazil as Tahiti acid lime, is one of the most produced fruits in the state of São Paulo, with the northwest region as the main producer pole. However, there are many losses due to ... -
Desenvolvimento de banco de dados para seleção de porta-enxertos de citros em duas regiões do Estado de São Paulo visando à qualidade da fruta
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar, Câmpus Araras, 27/08/2021)In the state of São Paulo, citrus growing has expanded throughout the state in areas that comprise the citrus belt, divided into five sectors which, in turn, are subdivided into 12 regions. This division took into account ... -
Rendimento e composição de óleo essencial de lima ácida Tahiti (Citrus latifolia Tanaka) enxertada em 16 variedades de porta-enxertos
(Universidade Federal de São Carlos, UFSCar, Programa de Pós-Graduação em Produção Vegetal e Bioprocessos Associados - PPGPVBA-Ar, Câmpus Araras, 26/08/2021)It’s known that the canopy of the tree is responsible for the production and characteristics of the fruits, however the rootstock can have an influence, since the agronomic characteristics are the result of the interaction ...